Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinaari – Ravinnon biohakkerointi 15.1.

15.1.2015 @ 17:00 - 19:00

Olet mitä syöt.

Syö hyvin huomiselle, älä ainoastaan tälle päivälle.

Ravitsemuksen yksilöllinen optimointi on hyvin sujuvan arjen keskeinen kulmakivi.

Biohakkerin käsikirja järjestää ilmaisen webinaarin ravinnon biohakkeroinnista torstaina 15.1. klo 17:00.
Kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sopisikaan sinulle – Lähetämme rekisteröityneille jälkikäteen taltioinnin.

Käsiteltäviä aiheita mm.:

  • Ruuansulatuksen ja suoliston bakteerikannan optimointi
  • Aivojen ja suoliston välinen yhteys
  • Ruuan parhaat valmistusvälineet ja -menetelmät
  • Päivittäisten yleisten raaka-aineiden päivittäminen
  • Yliherkistävien ja myrkkyjä sisältävien ruoka-aineiden tunnistaminen ja käsittely
  • Genetiikka, mittausmenetelmät ja yksilöllisen ruokavalion rakentaminen

Tilaisuus perustuu Biohakkerin käsikirjan juuri julkaistavaan ravinto-kirjaan.

Studiossa jälleen lääkäri Olli Sovijärvi, teknologia-asiantuntija Teemu Arina ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja.

Details

Date:
15.1.2015
Time:
17:00 - 19:00
Event Category:

Venue

Verkossa
Lähetetään sähköpostitse
Helsinki, Suomi

Organizer

Biohakkerin käsikirja
Website:
http://www.biohakkerit.fi