
- This event has passed.
Webinaari – Ravinnon biohakkerointi 15.1.
15.1.2015 @ 17:00 - 19:00

Olet mitä syöt.
Syö hyvin huomiselle, älä ainoastaan tälle päivälle.
Ravitsemuksen yksilöllinen optimointi on hyvin sujuvan arjen keskeinen kulmakivi.
Biohakkerin käsikirja järjestää ilmaisen webinaarin ravinnon biohakkeroinnista torstaina 15.1. klo 17:00.
Kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sopisikaan sinulle – Lähetämme rekisteröityneille jälkikäteen taltioinnin.
Käsiteltäviä aiheita mm.:
- Ruuansulatuksen ja suoliston bakteerikannan optimointi
- Aivojen ja suoliston välinen yhteys
- Ruuan parhaat valmistusvälineet ja -menetelmät
- Päivittäisten yleisten raaka-aineiden päivittäminen
- Yliherkistävien ja myrkkyjä sisältävien ruoka-aineiden tunnistaminen ja käsittely
- Genetiikka, mittausmenetelmät ja yksilöllisen ruokavalion rakentaminen
Tilaisuus perustuu Biohakkerin käsikirjan juuri julkaistavaan ravinto-kirjaan.
Studiossa jälleen lääkäri Olli Sovijärvi, teknologia-asiantuntija Teemu Arina ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja.