Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Biohacker Summit 2014

10.12.2014 @ 09:00 - 17:00

Biohacker Summit järjestetään Wanhassa Satamassa keskiviikkona 10. joulukuuta. Puhumassa Biohakkerin käsikirjan kirjoittajien lisäksi keskeisiä biohakkeroinnin ja itsensä mittaamisen ammattilaisia USA:sta ja Hollannista. Ohjelma keskittyy työviikon päivittämiseen biologisin ja teknologisin apuvälinein.

>> Katso ohjelma tästä

Lounaaksi tarjoillaan päivitetty lounas, jonka raaka-aineisiin on kiinnitetty huomiota. Kahvi on parasta mahdollista, Warrior Coffee:ta. Näytteilleasettajina on mm. Emfit, Polar, Heltti,Woblab, V1bes, Ambronite, V-assistentti.fi, Terveystehdas ja Biohakkerin käsikirja. Paikan päällä voi kokeilla useita teknologioita, mukaan lukien Heartmath:n ja Muse:n tuotteita stressinhallintaan.

Implantteja

Ulkomaiset biohakkerit asentavat implantteja lavalla ja keskustelemme digitaalisen terveyden ja suorituskyvyn tulevaisuudesta. Tapahtumaan tulee alan edelläkävijöitä myös Ruotsista ja Virosta. Verkottumiseen ja muilta oppimiseen on varattu paljon aikaa. Iltabileet ovat nekin viimeisen päälle päivitetty: A21 Loungen kanssa on hiottu ravinnerikkaita juomareseptejä, joissa on päivitettyjä ominaisuuksia. Villiruokakokki Sami Tallbergin kanssa loihditaan yhdessä päivitetty illallinen Biohakkerin käsikirjan ravinto-osion oppien mukaan kuudessa minikeittiössä Teurastamon Flavour Studiolla.Oppimiskokemus!

Vain viikko aikaa ja liput hupenevat nopeasti. Biohakkerin käsikirjan lukijoille tarjoamme viikon ajan -30 % alennuksen lipusta koodilla QS hanki lippusi täältä.

Details

Date:
10.12.2014
Time:
09:00 - 17:00
Event Category:
Website:
http://www.biohackersummit.com

Organizer

Biohakkerin käsikirja
Website:
http://www.biohakkerit.fi

Venue

Wanha satama
Satamakatu 3-5
Helsinki, Finland
+ Google Map