Olet mitä syöt.
Syö hyvin huomiselle, älä ainoastaan tälle päivälle.
Ravitsemuksen yksilöllinen optimointi on hyvin sujuvan arjen keskeinen kulmakivi.
Biohakkerin käsikirjan ravinto-osio on kirjoittajakolmikon merkittävin ja kunnianhimoisin teos tähän asti. Se määrittää uuden standardin sille, miten tasapainoista ja terveyttä edistävää ravitsemusta tulisi tarkastella kunkin yksilön kannalta.
Käsiteltäviä aiheita mm.:
- Ruuansulatuksen ja suoliston bakteerikannan optimointi
- Aivojen ja suoliston välinen yhteys
- Ruuan parhaat valmistusvälineet ja -menetelmät
- Päivittäisten yleisten raaka-aineiden päivittäminen
- Yliherkistävien ja myrkkyjä sisältävien ruoka-aineiden tunnistaminen ja käsittely
- Genetiikka, mittausmenetelmät ja yksilöllisen ruokavalion rakentaminen
Kokonaisuus käsittelee ravitsemusta ennen näkemättömän monipuolisella, syvällisellä ja yksilöllisellä tavalla. Yleisten linjausten, ohjeistusten ja dieettien sijaan keskitytään ravitsemukseen liittyvän käytännön strategisen ajattelun kehittämiseen.
Ravinto-osio on suositun Biohakkerin käsikirjan kirjasarjan kolmas osio.
Kirjoittajat: lääkäri Olli Sovijärvi, teknologia-asiantuntija Teemu Arina ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja
Kuvitus ja taitto: Lotta Viitaniemi
Sivumäärä: 169
Kirjan saatavuus: PDF (yhteensopiva kaikilla yleisimmillä sähköisillä lukulaitteilla mm. Mac, PC, Kindle, iPad, Galaxy Tab jne.)
Kerro kirjasta tutuillesi: