Vapauta potentiaalisi ja ryhdy oman elämäsi biohakkeriksi
 • Videokurssi, jonka aikana opit päivittämään unen, ravinnon, liikunnan, mielen ja työn biologisten ja teknologisten apuvälineiden avulla.
 • Kurkista biohakkereiden arkeen – Mitä strategioita, menetelmiä ja työkaluja he itse käyttävät joka päivä?
 • Kurssi sisältää 16+ videota ja niihin liittyvät kirjalliset kuvaukset ja paljon muuta.

Liity kurssille tästä »

 
"Ravinto, liikunta, lepo ja palautuminen on keskeistä optimoida tukemaan omia tavoitteita."
 

Biohakkeri on henkilö, joka opiskelee, kokeilee ja analysoi sekä niiden perusteella valitsee mikä toimii juuri hänelle. Biohakkeri tietää parhaat menetelmät ja reseptit. Hän osaa hyödyntää biologisia ja teknologisia välineitä itsensä kehittämisessä.

Nyt Suomen tunnetuimmat biohakkerit järjestävät kurssin sinulle, joka haluat:

 • Oppia lisäämään energiaa ja hyvinvointia elämääsi.
 • Oppia hyödyntämään ja hallitsemaan stressiä.
 • Lisätä itseluottamusta ja määrätietoisuutta tekemiseesi.

Kurssin aikana:

 • Hyvä ravinto ja vatsan hyvinvointi on oleellinen osa päivittäistä jaksamista: asiantuntijoiden opastuksella opit valmistamaan aamupaloja, välipaloja, lounaita ja illallisia, jotka takaavat sinulle optimaalisen energiatason esim. vinkkejä kahvin ja teen päivittämiseen sekä ruuanlaittomenetelmiin, villiyrttien käyttöön, kaupassa käyntiin ja paljon muuta.
 • Parannat elämänlaatua, kehität omaa fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä ja jaksat enemmän sekä töissä että vapaa-ajalla - kurssin aikana saat neuvoja mm. kuinka hallita stressiä, ladata akkuja meditaation ja päiväunien avulla, nopeuttaa palautumista, välttää darra ym.
 • Tiedät, mitä hyvinvointiin ja suorituskykyyn liittyviä mittauksia sinun kannattaa tehdä ja minkälaisilla laitteilla - kuulet esim. mihin kiinnittää huomiota laboratoriokokeissa, miten mittaat stressitasoa ja unta, miten hallitset ajankäyttöäsi ym.
 
"Päätimme kertoa sinulle kaiken mitä tiedämme itsensä päivittämisestä, suorituskyvyn optimoinnista ja hyvinvoinnin lisäämisestä."
 

Oppainasi toimivat Suomen tunnetuimmat biohakkerit – Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoitustunut funktionaalinen lääkäri Olli Sovijärvi, kansainvälisesti tunnettu ja palkittu teknologia-asiantuntija Teemu Arina ja mm. pakurikäävän, suklaan ja muiden superruokien alueella uraauurtavaa työtä tehnyt ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja.

Kurssi on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa sukelletaan pintaa syvemmälle. Asiat käsitellään seikkaperäisesti ja havainnollistavasti. Mukana on myös sopiva ripaus huumoria ja viihdettä :)

Kurssi ei välttämättä ole kaikille. Suosittelemme jättämään kurssin tällä kertaa väliin mikäli:

 • haluat pitäytyä vanhoissa tavoissasi etkä ole valmis muutoksiin
 • janoat tuloksia nopeasti tekemättä niiden eteen töitä
 • toivot yksinkertaisia vastauksia monimutkaisiin ongelmiin

Muistathan ettei kurssi ole vastaus tiettyihin yksittäisiin vaivoihin. Sen sijaan jos haluat lisätä hyvinvointia, terveyttä ja suorituskykyä sekä kehittyä paremmaksi versioksi itsestäsi, vastaavaa sisältöä et löydä muualta.

Kurssi pyörii kaiken aikaa, ja se ei edellytä aktiivista osallistumista. Voit koska tahansa palata videoiden pariin ja jatkaa siitä, mihin jäit.

 
YEAH BABY! TODELLAKIN OLEN MUKANA.
Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja pääset heti biohakkereiden seuraan. Ensimmäiset videot lähetetään sinulle jo ensi viikolla:
  59 € (norm. 99 €)
Biohakkerin verkkokurssi kaikilla mausteilla.
24+ videota, kaksi Q&A webinaaria ja paljon muuta!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Maksutavat:
Luottokortit (American Express, Visa, Mastercard, Discover, JCB, Diners Club), PayPal, Bitcoin, yrityslasku ja kotimaisten pankkien tilisiirrot.