Biohakkerin käsikirja

Biohakkerin käsikirja yhdistää teknologian, luonnon ja itsensä kehittämisen ennennäkemättömällä tavalla. Biohakkeri suhtautuu kehoonsa kuin monimutkaiseen järjestelmään, jonka syvällisellä ymmärtämisellä ja sen pohjalta tehdyillä omakohtaisilla kokeiluilla (toisin sanoen “biohakkeroinnilla”) voi kehittyä uudelle tasolle.

Koetko stressiä? Poltatko kynttilää molemmista päistä? Oletko yrittänyt saada aikaan elämäntapamuutoksia, mutta retkahtanut aina vain uudelleen vanhoihin tapoihin?

Tekijät

Kirjan kirjoittajat teknologia-asiantuntija Teemu Arina, ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja ja lääkäri Olli Sovijärvi päivittävät hyvän ja tasapainoisen elämän peruspilarit: työn, ravinnon, liikunnan, unen ja mielen. Mitkä ovat ne 20 % panoksista, jotka tuottaisivat 80 % tuloksista?

Sisältö

Stressin biohakkerointi (preview)

Biohakkerin käsikirja erottuu edukseen poikkeuksellisella huolellisuudella mitä tulee kirjan kuvitukseen, taittoon ja viimeistelyyn. Kirjassa on satoja kuvia, 528 sivua ja yli 1500 lähdeviitettä. Graafinen suunnittelija Lotta Viitaniemi on tehnyt monumentaalisen työn kirkastaakseen sinulle laajoja kokonaisuuksia ja selkeyttääkseen syvimpiä yksityiskohtia. Ajassa, jossa kirjoja tuotetaan liukuhihnalta, Biohakkerin käsikirja erottuu esineenä edukseen. Helposti selailtava kirja ansaitseekin olla esillä ja aktiivisessa käytössä: yöpöydän ääressä, keittiön liedellä, työpöydän nurkalla ja mukana matkassa. Tulet huomaamaan, että Biohakkerin käsikirja on yksi niistä kirjoista, jotka otetaan esille kun vieraat tulevat kylään.

Teoksen sisällön kannalta olemme olleet tinkimättömiä ja pyrkineet mielenkiintoiseen, johdonmukaiseen kokonaisuuteen. Tekstisisällön ja viiteaineiston on tarkistanut suuri joukko eri alojen asiantuntijoita. Tohtori, tietokirjailija Sam Inkinen on antanut toimituksellista ateljeekritiikkiä ja palautetta.

Olemme puolestasi kaivaneet arkistoista ne lupaavimmat näkökulmat, joilla on laajemmassa katsannossa merkitystä. Vaikuttava yli tuhanteen lähdeviitteeseen yltävä lähdeaineisto koostuu viimeaikaisista metatutkimuksista ja kirjallisuuskatsauksista. Laajan tausta-aineiston pohjalta olemme kiteyttäneet selkeästi ne asiat, jotka jokaisen olisi hyvä tietää ravitsemuksesta, terveydestä, hyvinvoinnista ja teknologisista apuvälineistä.

 

Biohakkerin käsikirja vihdoin saatavilla!

Optimoi suorituskykyä, hyvinvointia ja terveyttä ravitsemuksen, teknologian ja tieteen avulla.
527 sivua, satoja kuvia ja yli 1500+ lähdeviitettä takaavat, että jokainen sivu tiivistää ymmärrettävään ja helppolukuiseen muotoon tämän päivän kärkiymmärryksen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

E-KIRJA

Sähköinen versio Biohakkerin käsikirjasta (PDF), joka on suunniteltu luettavaksi tietokoneen näytöltä, tabletista tai puhelimesta.

Tilaa – 29€ (norm. 37€)

PAINETTU KIRJA

Painettu versio Biohakkerin käsikirjasta (kovakantinen). Huolellinen taitto, laadukas paperi ja tarkat värikuvat takaavat parhaan mahdollisen lukunautinnon.

Tilaa – 42 € + toimituskulut (norm. 47€)

Jälleenmyyjät ja yritysasiakkaat:
Olkaa meihin yhteydessä, niin saatte tarjouksen yli 10 kirjan paketeista!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutavat:
Luottokortit (American Express, Visa, Mastercard, Discover, JCB, Diners Club), PayPal, Bitcoin, yrityslasku ja kotimaisten pankkien tilisiirrot Maksuturvan kautta: