Kutsu: Biohakkerin stressikirjan julkistustilaisuus 18.9.

Posted · Add Comment

Tervetuloa Biohakkerin käsikirjan julkistustilaisuuteen 18.9. Helsingin keskustaan Teatteri Forumiin. Tilaisuudessa lääkäri Olli Sovijärvi, teknologia-asiantuntija Teemu Arina ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja esittelevät uuden kirjansa, Biohakkerin stressikirja – Hallitse hermostosi, palaudu tehokkaasti ja saavuta unelmasi. Tilaisuudessa nähdään yleisöluentoja aiheesta.

Stressi uhkaa suorituskykyä, terveyttä ja hyvinvointia. Monen kroonisen sairauden ja työkyvyttömyyden taustalla on pitkittynyt stressitila. Biohakkereilla on sinulle nyt stressiä vähentäviä uutisia: stressistä ei tarvitse päästä eroon, ja voit kehittyä paremmaksi sen hallinnassa.

Suositun Biohakkerin käsikirjan kirjoittajat lääkäri Olli Sovijärvi, teknologia-asiantuntija Teemu Arina ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja tarttuvat Biohakkerin stressikirjassa kansanterveyttämme uhkaavaan ongelmaan eli stressiin.

Kirja antaa näkemystä ja työkaluja stressiä lisäävien asioiden tunnistamiseen ja hallitsemiseen sekä oikaisee stressiin liittyviä harhakäsityksiä. Stressi ei ole vain uhka, se voi olla myös mahdollisuus. Havainnollisesti kuvitetussa ja laajaan lähdeaineistoon pohjautuvassa kirjassa käydään läpi stressin fysiologisia, psykologisia ja biologisia vaikutuksia. Kirjan avulla opit, miten stressiä voidaan tehokkaasti hallita tutkitusti toimivien tekniikoiden, ravitsemuksen ja biohakkeroinnin keinoin.

Jos et ole tilannut kirjaa ennakkoon joukkorahoituskampanjamme kautta, voit sen hankkia julkistustilaisuudestamme ostamalla sen lipun yhteydessä ennakkoon, sekä nimikirjoitukset kirjoittajilta. Kassiin saat mukaan kirjan, Puhdistamon yllätyksiä ja Rohtos Rauha -lisäravinteen. Tilaisuudesta on myös mahdollista ostaa lisää kirjoja kotiin vietäväksi, lahjaksi tms. (hinta: 25€/kpl).

Tilaisuuden ohjelma:

 • 16:00 – Ovet aukeavat
 • 17:00 – Tervetulosanat: Tohtori Sam Inkinen
 • 17:15 – Biohakkerin stressikirja: lääkäri Olli Sovijärvi, teknologia-asiantuntija Teemu Arina, ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja
 • 18:00 – Väliaika, ruokaisa smoothie (Puhdistamo), performanssiesitys
 • 18:30 – Kommenttipuheenvuorot stressinhallinnan erityisasiantuntijoilta
 • 19:30 – Kysy ja biohakkerit vastaavat
 • 21:00 – Tilaisuus päättyy

Twitter/Instagram hashtag: #biohakkerit ja #biohakkerinstressikirja

Huom: Paikkoja rajoitetusti!

> Ilmoittautuminen tämän linkin kautta

The Hero!

Stressin biohakkerointi on Biohakkerin käsikirjan täysiverinen jatko-osa, joka pureutuu syvälle stressin selättämiseen.

Tutustu kirjaan »
Biohacker Summit 2015
 
 • "Ainakin monet kiipeilyhousut ovat keskisaumattomia"
 • "Kerta kaikkiaan tyhjentävä selvitys! Mutta tyynyva"
  on Uni
 • "Pari potentiaalista laitetta unen seurantaan: Beur"
  on Uni

Biohacker Summit 2018 Tukholma

Biohacker Summit 2018 Tukholma järjestetään ja 19. toukokuuta 2018 Tukholmassa ja aiheena on optimaalinen palautuminen ja huippusuorituskyky. Puhujina mm. Biohakkerin käsikirjan kirjoittajat.

Lue lisää ››
Vatsa kuntoon
 
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit