Biohacker Summit 2014 kerää biohakkerit ja itsensä mittaajat

Posted · Add Comment

Biohacker Summit järjestetään Wanhassa Satamassa keskiviikkona 10. joulukuuta. Puhumassa Biohakkerin käsikirjan kirjoittajien lisäksi keskeisiä biohakkeroinnin ja itsensä mittaamisen ammattilaisia USA:sta ja Hollannista. Ohjelma keskittyy työviikon päivittämiseen biologisin ja teknologisin apuvälinein.

>> Katso ohjelma tästä

Lounaaksi tarjoillaan päivitetty lounas, jonka raaka-aineisiin on kiinnitetty huomiota. Kahvi on parasta mahdollista, Warrior Coffee:ta. Näytteilleasettajina on mm. Emfit, Polar, Heltti,Woblab, V1bes, Ambronite, V-assistentti.fi, Terveystehdas ja Biohakkerin käsikirja. Paikan päällä voi kokeilla useita teknologioita, mukaan lukien Heartmath:n ja Muse:n tuotteita stressinhallintaan.

Implantteja

Ulkomaiset biohakkerit asentavat implantteja lavalla ja keskustelemme digitaalisen terveyden ja suorituskyvyn tulevaisuudesta. Tapahtumaan tulee alan edelläkävijöitä myös Ruotsista ja Virosta. Verkottumiseen ja muilta oppimiseen on varattu paljon aikaa. Iltabileet ovat nekin viimeisen päälle päivitetty: A21 Loungen kanssa on hiottu ravinnerikkaita juomareseptejä, joissa on päivitettyjä ominaisuuksia. Villiruokakokki Sami Tallbergin kanssa loihditaan yhdessä päivitetty illallinen Biohakkerin käsikirjan ravinto-osion oppien mukaan kuudessa minikeittiössä Teurastamon Flavour Studiolla.Oppimiskokemus!

Vain viikko aikaa ja liput hupenevat nopeasti. Biohakkerin käsikirjan lukijoille tarjoamme viikon ajan -30 % alennuksen lipusta koodilla QS hanki lippusi täältä.

The Hero!

Stressin biohakkerointi on Biohakkerin käsikirjan täysiverinen jatko-osa, joka pureutuu syvälle stressin selättämiseen.

Tutustu kirjaan »
Biohacker Summit 2015
 
  • "Ainakin monet kiipeilyhousut ovat keskisaumattomia"
  • "Kerta kaikkiaan tyhjentävä selvitys! Mutta tyynyva"
    on Uni
  • "Pari potentiaalista laitetta unen seurantaan: Beur"
    on Uni

Biohacker Summit 2018 Tukholma

Biohacker Summit 2018 Tukholma järjestetään ja 19. toukokuuta 2018 Tukholmassa ja aiheena on optimaalinen palautuminen ja huippusuorituskyky. Puhujina mm. Biohakkerin käsikirjan kirjoittajat.

Lue lisää ››
Vatsa kuntoon
 
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit
Jaa ystäviesi kanssa


Submit