Biohakkerin käsikirjan ravinto-osio määrittää uuden standardin sille, miten tasapainoista ja terveyttä edistävää ravitsemusta tulisi tarkastella yksilön kannalta.
Käsiteltäviä aiheita mm.:
- Ruuansulatuksen ja suoliston bakteerikannan optimointi
- Aivojen ja suoliston välinen yhteys
- Ruuan parhaat valmistusvälineet ja -menetelmät
- Päivittäisten yleisten raaka-aineiden päivittäminen
- Yliherkistävien ja myrkkyjä sisältävien ruoka-aineiden tunnistaminen ja käsittely
- Genetiikka, mittausmenetelmät ja yksilöllisen ruokavalion rakentaminen
Kokonaisuus käsittelee ravitsemusta ennen näkemättömän monipuolisella, syvällisellä ja yksilöllisellä tavalla.
Ravinto-osio on suositun Biohakkerin käsikirjan kirjasarjan kolmas osio.
Voit hankkia kirjan ennakkotilaajan etuna -20 % hintaan Biohakkerin verkkokaupasta. Tarjous voimassa rajoitetun ajan.