Stressi uhkaa suorituskykyä, terveyttä ja hyvinvointia. Monen kroonisen sairauden ja työkyvyttömyyden taustalla on pitkittynyt stressitila. Biohakkereilla on sinulle nyt stressiä vähentäviä uutisia: stressistä ei tarvitse päästä eroon, ja voit kehittyä paremmaksi sen hallinnassa.

Kirja antaa näkemystä ja työkaluja stressiä lisäävien asioiden tunnistamiseen ja hallitsemiseen sekä oikaisee stressiin liittyviä harhakäsityksiä. Stressi ei ole vain uhka, se voi olla myös mahdollisuus. Havainnollisesti kuvitetussa ja laajaan lähdeaineistoon pohjautuvassa kirjassa käydään läpi stressin fysiologisia, psykologisia ja biologisia vaikutuksia. Kirjan avulla opit, miten stressiä voidaan tehokkaasti hallita tutkitusti toimivien tekniikoiden, ravitsemuksen ja biohakkeroinnin keinoin.

Tekijät

Biohakkerin stressikirja on kaikkien aikojen suosituimman hyvinvointikirjan Biohakkerin käsikirjan kirjoittajien uusin teos ja jatko-osa. Kirjan kirjoittajat teknologia-asiantuntija Teemu Arina, ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja ja lääkäri Olli Sovijärvi paneutuvat heille kovin läheiseen aiheeseen: stressin lopulliseen voittamiseen ja sen liittolaiseksi ryhtymiseen.

Sisältö

Tämän kirjan avulla opit johtamaan itseäsi ja hallitsemaan ympäristösi vaikutusta suorituskykyysi. Kokonaisuus käsittelee stressiä ennen näkemättömän kokonaisvaltaisella, monipuolisella, syvällisellä ja yksilöllisellä tavalla. Stressi ei ole hyvää tai pahaa, se on ilmiö joka pystytään valjastamaan elimistön hyötykäyttöön.

Biohakkerin stressikirja on Biohakkerin käsikirjan täysiverinen kovakantinen jatko-osa, jossa pureudutaan stressin ja autonomisen hermoston hallintaan kokonaisvaltaisesti. Kirja sisältää mm.:

 • Stressin lähteet, luokittelu ja stressinsietokyky
 • Stressinsäätelyyn vaikuttavat elinjärjestelmät ja hormonit
 • Autonominen hermosto ja sen toiminta
 • Aivojen välittäjäaineet ja stressi
 • Krooninen stressi, kortisoli ja aivot
 • Keinoja stressin tasapainottamiseen
 • Adaptogeenit ja luonnontuotteet stressinhallinnassa
 • Stressiä tasapainottavat ja alentavat lisäravinteet
 • Hapetusstressiä alentavat lisäravinteet
 • Luonto ja metsä stressin lievityksessä
 • Teknologiset apuvälineet stressinhallinnassa
 • Stressin tutkitut itsehoitomenetelmät
 • Stressinmittausmenetelmät ja laboratoriotutkimukset
Stressin biohakkerointi (preview)

Biohakkerin stressikirja on kirjana poikkeuksellisen kaunis, kuten kirjoittajiensa aikaisempikin teos. Sen on kuvittanut Biohakkerin käsikirjan ulkoasusta ja visuaalisesta suunnittelusta vastaava Lotta Viitaniemi. Kovakantista kirjaa koristaa kaunis foliointi ja kohdelakka, arvokas paperi ja laadukas painojälki. Kyseessä on kirja, jonka haluat omistaa jo sen ulkoasun puolesta. Sitä on visuaalisuutensa puolesta mukava selata ja esitellä ystäville – Erityisesti niille, jotka painivat stressin parissa.

Laajan tausta-aineiston pohjalta olemme kiteyttäneet selkeästi ne asiat, jotka jokaisen olisi hyvä tietää stressistä ja sen hallinnasta. Tekstisisällön ja viiteaineiston on tarkistanut suuri joukko eri alojen asiantuntijoita.

 

BIOHAKKERIN STRESSIKIRJA

Hallitse hermostosi, palaudu tehokkaasti ja saavuta unelmasi

rahoitettu tavoitteesta

tukijaa

PAINETTU KIRJA NIMIKIRJOITUKSELLA + E-KIRJA (Tilaajia: )

Painettu versio Biohakkerin stressikirjasta (kovakantinen) tekijöiden nimikirjoituksilla. Huolellinen taitto, laadukas paperi ja tarkat värikuvat takaavat parhaan mahdollisen lukunautinnon. Lisäksi saat myös e-kirjan, joka on kätevä vaikka matkalle mukaan.

Arvioitu toimitusaika: heinäkuu 2018 (e-kirja), Elokuu 2018 (painettu kirja)

Tilaa – 34.90 € + toimituskulut (arvo 39€)

PAINETTU KIRJA + E-KIRJA (Tilaajia: )

Painettu versio Biohakkerin stressikirjasta (kovakantinen). Huolellinen taitto, laadukas paperi ja tarkat värikuvat takaavat parhaan mahdollisen lukunautinnon. Lisäksi saat myös e-kirjan, joka on kätevä vaikka matkalle mukaan.

Arvioitu toimitusaika: Heinkuu 2018 (e-kirja), Elokuu 2018 (painettu kirja)

Tilaa – 24.90 € + toimituskulut (arvo 29€)

E-KIRJA (Tilaajia: )

Sähköinen versio Biohakkerin stressikirjasta (PDF), joka on suunniteltu luettavaksi tietokoneen näytöltä, tabletista tai puhelimesta.

Arvioitu toimitusaika: Heinäkuu 2018 (e-kirja)

Tilaa – 14.90€ (arvo 19€)

PAINETTU KIRJA + E-KIRJA + BIOHAKKERIN SUKLAA (Tilaajia: 200 / 200)

Painettu versio Stressin biohakkerointi -kirjasta (kovakantinen). Huolellinen taitto, laadukas paperi ja tarkat värikuvat takaavat parhaan mahdollisen lukunautinnon. Saat myös e-kirjan, joka on kätevä vaikka matkalle mukaan. Lisäksi saat kaupan päälle Biohakkerin artesaanisuklaan (vain ensimmäiselle 200:lle tilaajalle).

Arvioitu toimitusaika: Elokuu 2018

LOPPUUNMYYTY

Jälleenmyyjät ja yritysasiakkaat:
Olkaa meihin yhteydessä, niin saatte tarjouksen yli 10 kirjan paketeista!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutavat:
Luottokortit (American Express, Visa, Mastercard, Discover, JCB, Diners Club), PayPal, Bitcoin, yrityslasku ja kotimaisten pankkien tilisiirrot Maksuturvan kautta:

 

Joukkorahoituskampanja

Kirja julkaistaan omakustanteena, joten tarvitsemme apuasi sen ensimmäisen painoksen saattamisessa markkinoille.

Joukkorahoituksen kautta voit hankkia kirjan edullisemmin, kuin mitä se tulee maksamaan kirjakaupassa. Lisäksi saat kirjan sähköisen version, joka on kätevä vaikka matkalle mukaan.

Postitamme kirjan ennakkotilaajille ennen kuin lähetämme sen jälleenmyyjille. Tulet siis saamaan kirjan käsiisi ennen muita.

Lisäksi pidämme sinut ajan tasalla – Jokainen kirjan tilannut kutsutaan yksityiseen Facebook-ryhmään, jossa kerromme kirjan valmistumisesta, kysymme palautetta ja jaamme stressin biohakkerointiin liittyen hyödyllisiä vinkkejä ja linkkejä.

Joukkorahoituskampanja perustuu toimituslupaukseen, joten jokainen siihen osallistuva tulee saamaan tilaamansa tuotteen (vaikka emme saavuttaisi 100 %) tai maksamme rahat takaisin.

Tukemalla kampanjaa ja tilaamalla kirjan ennakkoon pääset osallistumaan kirjan tuotantoprosessiin ja tuet samalla sen kirjoittajien tekemää työtä. Tehdään yhdessä Suomesta stressittömämpi maa!

Välitavoitteet

Jos saavutamme tiettyjä välitavoitteita, niin toimitamme jokaiselle tilaajalle vieläkin enemmän:

 • 40 % - Lähetämme jokaisen painetun kirjan mukana stressiä alentavan lisäravinnepaketin, jonka biohakkerit ovat suunnitelleet.
 • 70 % - Järjestämme ilmaisen Q&A webinaarin vain ennakkotilaajille, jossa vastaamme stressin biohakkerointia koskeviin kysymyksiin
 • 100 % - Järjestämme huikeat julkaisubileet elokuvateatterissa, jossa pääset seuraamaan paikan päällä tai etänä biohakkereita ja eri alojen asiantuntijoita. Ennakkotilaajat pääsevät paikalle ilmaiseksi (muilta osallistumismaksu 15€).

Tue kirjaprojektia tilaamalla