Stressistä ei tarvitse päästä eroon. Voit tulla paremmaksi siinä.

60–80 % lääkärikäynneistä liittyy jollain tavalla stressiin ja vain 3 % saa apua stressinhallintaan (JAMA Internal Medicine, 2013).

Meillä on sinulle viesti: stressi on hyvästä! Sen avulla saavutamme tärkeäksi kokemiamme asioita. Päivittäin olemme tilanteissa, joissa haastamme kehoa ja mieltä ponnistuksiin, jotka tuottavat tuloksia. Pitkittyessään hyödylliseksi koettu stressi (eustressi) voi muuttua haitalliseksi stressiksi (disstressi). Ihanteellisessa tilanteessa näiden välillä vallitsee harmoninen tasapaino. Epätasapainoisessa tilanteessa lopputuloksena voi olla ylikuormitus ja lopulta uupumus.

Mitkä voisivat olla niitä keinoja, joilla voit käsitellä tehokkaasti stressiä ja stressaavia tilanteita? Miten opit palautumaan tehokkaammin ja hyödyntämään omia resursseja entistä paremmin? Mikä merkitys on ravinnolla, unella, mielen hallinnalla, organisointikyvyillä ja työtavoilla?

Tekijät

Stressin biohakkerointi -kirja on kaikkien aikojen suosituimman hyvinvointikirjan Biohakkerin käsikirjan kirjoittajien uusin teos ja jatko-osa. Kirjan kirjoittajat teknologia-asiantuntija Teemu Arina, ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja ja lääkäri Olli Sovijärvi paneutuvat heille kovin läheiseen aiheeseen: stressin lopulliseen voittamiseen ja sen liittolaiseksi ryhtymiseen.

Sisältö

Tämän kirjan avulla opit johtamaan itseäsi ja ympäristösi vaikutusta siihen. Kokonaisuus käsittelee stressiä ennen näkemättömän kokonaisvaltaisella, monipuolisella, syvällisellä ja yksilöllisellä tavalla. Stressi ei ole hyvää tai pahaa, se on ilmiö joka pystytään valjastamaan elimistön hyötykäyttöön. Stressin avulla voi myös oppia tuntemaan itsensä paremmin ja tunnistamaan tekijät, jotka joko palvelevat tai sotivat omaa hyvinvointia vastaan.

Stressin biohakkerointi on Biohakkerin käsikirjan täysiverinen kovakantinen jatko-osa, jossa pureudutaan stressin ja autonomisen hermoston hallintaan kokonaisvaltaisesti. Kirja sisältää mm.:

 • Stressin lähteet, luokittelu ja stressinsietokyky
 • Stressinsäätelyyn vaikuttavat elinjärjestelmät ja hormonit
 • Autonominen hermosto ja sen toiminta
 • Aivojen välittäjäaineet ja stressi
 • Krooninen stressi, kortisoli ja aivot
 • Keinoja stressin tasapainottamiseen
 • Adaptogeenit ja luonnontuotteet stressinhallinnassa
 • Stressiä tasapainottavat ja alentavat lisäravinteet
 • Hapetusstressiä alentavat lisäravinteet
 • Luonto ja metsä stressin lievityksessä
 • Teknologiset apuvälineet stressinhallinnassa
 • Stressin tutkitut itsehoitomenetelmät
 • Stressinmittausmenetelmät ja laboratoriotutkimukset
Stressin biohakkerointi (preview)

Stressin biohakkerointi on kirjana poikkeuksellisen kaunis, kuten kirjoittajiensa aikaisempikin teos. Sen on kuvittanut Biohakkerin käsikirjan ulkoasusta ja visuaalisesta suunnittelusta vastaava Lotta Viitaniemi. Kovakantista kirjaa koristaa kaunis foliointi ja kohdelakka, arvokas paperi ja kotimainen laadukas painojälki. Kyseessä on kirja, jonka haluat omistaa jo sen ulkoasun puolesta. Sitä on visuaalisuutensa puolesta mukava selata ja esitellä ystäville – Erityisesti niille, jotka painivat stressin parissa.

Laajan tausta-aineiston pohjalta olemme kiteyttäneet selkeästi ne asiat, jotka jokaisen olisi hyvä tietää stressistä ja sen hallinnasta. Tekstisisällön ja viiteaineiston on tarkistanut suuri joukko eri alojen asiantuntijoita.

 

Stressin biohakkerointi

Tee paremmin, palaudu nopeammin ja saavuta unelmasi

rahoitettu tavoitteesta

tukijaa

PAINETTU KIRJA + E-KIRJA (Tilaajia: )

Painettu versio Stressin biohakkerointi -kirjasta (kovakantinen). Huolellinen taitto, laadukas paperi ja tarkat värikuvat takaavat parhaan mahdollisen lukunautinnon. Lisäksi saat myös e-kirjan, joka on kätevä vaikka matkalle mukaan.

Arvioitu toimitusaika: Maaliskuu 2018

Tilaa – 24.90 € + toimituskulut (norm. 29€)

E-KIRJA (Tilaajia: )

Sähköinen versio Stressin biohakkerointi -kirjasta (PDF), joka on suunniteltu luettavaksi tietokoneen näytöltä, tabletista tai puhelimesta.

Arvioitu toimitusaika: Maaliskuu 2018

Tilaa – 14.90€ (norm. 19€)

PAINETTU KIRJA + E-KIRJA + BIOHAKKERIN SUKLAA (Tilaajia: 200 / 200)

Painettu versio Stressin biohakkerointi -kirjasta (kovakantinen). Huolellinen taitto, laadukas paperi ja tarkat värikuvat takaavat parhaan mahdollisen lukunautinnon. Saat myös e-kirjan, joka on kätevä vaikka matkalle mukaan. Lisäksi saat kaupan päälle Biohakkerin artesaanisuklaan (vain ensimmäiselle 200:lle tilaajalle).

Arvioitu toimitusaika: Maaliskuu 2018

LOPPUUNMYYTY

Jälleenmyyjät ja yritysasiakkaat:
Olkaa meihin yhteydessä, niin saatte tarjouksen yli 10 kirjan paketeista!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutavat:
Luottokortit (American Express, Visa, Mastercard, Discover, JCB, Diners Club), PayPal, Bitcoin, yrityslasku ja kotimaisten pankkien tilisiirrot Maksuturvan kautta:

 

Joukkorahoituskampanja

Kirja julkaistaan omakustanteena, joten tarvitsemme apuasi sen ensimmäisen painoksen saattamisessa markkinoille.

Joukkorahoituksen kautta voit hankkia kirjan edullisemmin, kuin mitä se tulee maksamaan kirjakaupassa. Lisäksi saat kirjan sähköisen version, joka on kätevä vaikka matkalle mukaan.

Postitamme kirjan ennakkotilaajille ennen kuin lähetämme sen jälleenmyyjille. Tulet siis saamaan kirjan käsiisi ennen muita.

Lisäksi pidämme sinut ajan tasalla – Jokainen kirjan tilannut kutsutaan yksityiseen Facebook-ryhmään, jossa kerromme kirjan valmistumisesta, kysymme palautetta ja jaamme stressin biohakkerointiin liittyen hyödyllisiä vinkkejä ja linkkejä.

Joukkorahoituskampanja perustuu toimituslupaukseen, joten jokainen siihen osallistuva tulee saamaan tilaamansa tuotteen (vaikka emme saavuttaisi 100 %) tai maksamme rahat takaisin.

Tukemalla kampanjaa ja tilaamalla kirjan ennakkoon pääset osallistumaan kirjan tuotantoprosessiin ja tuet samalla sen kirjoittajien tekemää työtä. Tehdään yhdessä Suomesta stressittömämpi maa!

Välitavoitteet

Jos saavutamme tiettyjä välitavoitteita, niin toimitamme jokaiselle tilaajalle vieläkin enemmän:

 • 50 % - Lähetämme jokaisen painetun kirjan mukana stressiä alentavan lisäravinnepaketin, jonka biohakkerit ovat suunnitelleet.
 • 75 % - Järjestämme ilmaisen Q&A webinaarin vain ennakkotilaajille, jossa vastaamme stressin biohakkerointia koskeviin kysymyksiin
 • 100 % - Järjestämme huikeat julkaisubileet elokuvateatterissa, jossa pääset seuraamaan paikan päällä tai etänä biohakkereita ja eri alojen asiantuntijoita. Ennakkotilaajat pääsevät paikalle ilmaiseksi (muilta osallistumismaksu 15€).
 • 150 % - Teemme erillisen Stressittömän reseptikirjan (e-kirja), jossa on stressiä alentavia ruoka-annoksia ja ohjeet mukaan kauppareissuille (arvo 20€).

Tue kirjaprojektia tilaamalla