Olet mitä syöt.

Syö hyvin huomiselle, älä ainoastaan tälle päivälle.

Ravitsemuksen yksilöllinen optimointi on hyvin sujuvan arjen keskeinen kulmakivi.

Biohakkerin käsikirjan ravinto-osio on kirjoittajakolmikon merkittävin ja kunnianhimoisin teos tähän asti. Se määrittää uuden standardin sille, miten tasapainoista ja terveyttä edistävää ravitsemusta tulisi tarkastella kunkin yksilön kannalta.

Käsiteltäviä aiheita mm.:

  • Ruuansulatuksen ja suoliston bakteerikannan optimointi
  • Aivojen ja suoliston välinen yhteys
  • Ruuan parhaat valmistusvälineet ja -menetelmät
  • Päivittäisten yleisten raaka-aineiden päivittäminen
  • Yliherkistävien ja myrkkyjä sisältävien ruoka-aineiden tunnistaminen ja käsittely
  • Genetiikka, mittausmenetelmät ja yksilöllisen ruokavalion rakentaminen

Kokonaisuus käsittelee ravitsemusta ennen näkemättömän monipuolisella, syvällisellä ja yksilöllisellä tavalla. Yleisten linjausten, ohjeistusten ja dieettien sijaan keskitytään ravitsemukseen liittyvän käytännön strategisen ajattelun kehittämiseen.

Ravinto-osio on suositun Biohakkerin käsikirjan kirjasarjan kolmas osio.

Kirjoittajat: lääkäri Olli Sovijärvi, teknologia-asiantuntija Teemu Arina ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja
Kuvitus ja taitto: Lotta Viitaniemi
Sivumäärä: 169
Kirjan saatavuus: PDF (yhteensopiva kaikilla yleisimmillä sähköisillä lukulaitteilla mm. Mac, PC, Kindle, iPad, Galaxy Tab jne.)

Kerro kirjasta tutuillesi: